welkom in de webshop van Simon de Haas B.V.


Zwolle / Groningen, 16 maart 2020

Beste klanten en leveranciers,

De gezondheid en veiligheid van onze klanten, leveranciers en medewerkers zijn voor Simon de Haas prioriteit. We volgen de richtlijnen en het advies van het RIVM en hebben naar aanleiding van de recente ontwikkelingen de nodige maatregelen genomen. Wij kunnen u van dienst zijn zoals u dat van Simon de Haas gewend bent. 

Bestellen blijft mogelijk, servicebalies en showrooms blijven voorlopig open

Het plaatsen van bestellingen en het leveren daarvan blijft mogelijk. Ook blijven de servicebalies en showrooms geopend. Bezoek je een balie of showroom? Probeer daarbij, zoals door de overheid gevraagd, waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.

Natuurlijk willen wij graag iedereen helpen, maar wij vragen u vriendelijk onze servicebalies en showrooms NIET te bezoeken als u verkoudheidsverschijnselen hebt. Onze showrooms zijn voorlopig alleen toegankelijk indien u EEN AFSPRAAK heeft.

Kantoren niet toegankelijk voor bezoekers

Medewerkers van Simon de Haas zullen tot en met 6 april geen klanten bezoeken en onze kantoren zijn in die periode niet toegankelijk voor bezoekers. Onze medewerkers werken waar mogelijk vanuit huis en daarom zijn wij digitaal en telefonisch bereikbaar. Zo kunnen wij u van dienst zijn zoals u dat van Simon de Haas gewend bent.

Magazijn

Om de richtlijnen van het RIVM zo goed mogelijk te kunnen naleven verzoeken wij u de bestellingen voor ons magazijn gelieve vooraf aan ons door te bellen zodat we de goederen gereed kunnen zetten.

Mocht de situatie veranderen dan zullen wij u via mail en sociale media op de hoogte houden.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Simon de Haas Zwolle / Groningen

U kunt Aanmelden via de link boven aan de pagina om toegang te krijgen tot ons online bestel- en informatiesysteem.

Heeft u nog geen log-in naam en code dan kunt u deze aanvragen via: info@simondehaas.nl. Bent u nog niet bij ons ingeschreven als klant stuur dan uw bedrijfsgegevens en een recent uittreksel van de KvK mee.

Simon de Haas bv  -  Zwolle  -  Beilen  -  Groningen

Simon de Haas Zwolle - Groningen Simon de Haas Zwolle - Groningen